Naar de content

RentWise ROB BOL

Sinds het voorjaar van 2022 is Vereniging ROB gestart met NVM (Nieuwe Vervangend vervoer Module). Zoals u mogelijk weet kan er via RentWise direct gekoppeld worden met ROB-BOL via de pakketkoppeling. Deze koppeling zorgt voor een efficiëntieslag in uw processen en maakt het mogelijk om het volledige vervangend vervoer-proces in RentWise te beheren zonder te hoeven schakelen naar de webapplicatie van ROB-NET. CarWise heeft tijdig de software aangepast aan NVM om gebruikers soepel deze overgang te laten doorlopen. Enkele wijzigingen m.b.t. NVM via RentWise:

Reservering

Er zijn slechts enkele “waarden” verplicht bij een aanvraag ten tijde van een reservering.

Denk hierbij aan: Huurklasse, inzetperiode, facturatieperiode.

Veel informatie wordt door RentWise automatisch gegenereerd en meegestuurd. Een kenteken en de tarieven worden bijvoorbeeld nog niet meegestuurd, dit maakt wisselen van auto’s eenvoudiger.

* Door direct een aanvraag te doen bij de reservering wordt er geborgd dat er überhaupt een auto ingezet mag worden. Dit voorkomt (financiële) verrassingen voor u en de klant.

VAK > Voorlopig Akkoord

Na een aanvraag kan er een nieuwe status afgegeven worden door de leasemaatschappij: voorlopig akkoord. Hiermee wordt een soort principeakkoord afgegeven door de leasemaatschappij voor bijvoorbeeld de inzet op zichzelf of de kosten.

Overeenkomst

Ten tijde van het maken van een overeenkomst wordt er meer informatie verplicht meegestuurd naar de leasemaatschappij. Zorg dan ook dat de huurovereenkomst secuur opgemaakt wordt.

* Let op! Heeft u reeds bij de reservering een aanvraag gedaan en is deze Niet Akkoord (NAK), of staat deze nog ter beoordeling bij de leasemaatschappij? Dan is het niet mogelijk om deze door te zetten naar overeenkomst. Er dient eerst een VAK te zijn.

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacatures online!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de automotive branche? Misschien hebben wij wat voor je! Kijk snel op onze ‘Werken bij’ pagina voor de laatste vacatures!

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom … Continued