Naar de content

hét kenniscentrum voor mobiliteit

Over CarWise

Bedrijven helpen groeien dankzij onze software. Dát was en is een belangrijke doelstelling van de broers Fabrie, die ruim 30 jaar geleden zijn gestart met CarWise. Als automatiseringsbedrijf dat ook software leverde, hebben zij in het jaar 2000 het roer omgegooid om zich volledig te kunnen richten op het ontwikkelen van de allerbeste software. CarWise groeide al snel uit tot een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche. Zowel in Nederland als door heel Europa.

Hoe je dat doet, de markt voorzien van de allerbeste software binnen de branche? CarWise is vooruitstrevend en vernieuwend; onze experts zetten zich continu in voor verbetering. Al veel bedrijven binnen de autoverhuur, autoleasing en professioneel wagenparkbeheer kiezen voor de slimme oplossingen van CarWise. Daarnaast haken ook steeds meer bedrijven buiten mobility aan.

CarWise levert kwaliteit. ‘Afspraak is afspraak’ geldt bij ons altijd

CarWise

In beweging

Binnen familiebedrijf CarWise is de continuïteit gewaarborgd: de volgende generatie is al werkzaam in het bedrijf, en wel met net zoveel passie voor het vak! Bij CarWise hechten we veel waarde aan een menselijke benadering, snel schakelen en pragmatische oplossingen. Zo bieden we ondernemers werkelijk meer inzicht en grip op mobiliteit.

CarWise is altijd in beweging. Door trainingen en communicatie met de klant kennen onze softwareontwikkelaars de behoeften in de markt. Behoeften die wij vertalen in productoplossingen. Daarom is CarWise dé vaste partner van zeer veel bedrijven in de mobiliteitsbranche.

De ambitie

De activiteiten van CarWise zijn erop gericht om onze rol als marktleider te versterken binnen de (niche) markt waarin wij opereren. We richten ons op bedrijven binnen de mobility branche met oplossingen die bijdragen aan het rendement en de continuïteit van deze ondernemingen middels flexibele mobiliteitsoplossingen voor nu en in de toekomst.

Wij hebben de drive om continu kwaliteit op topniveau te leveren!

De expertise

CarWise levert software met vele functionaliteiten voor mobiliteit, leasing en verhuur. De expertise van onze mensen worden dagelijks ingezet om u vooruit te helpen.

Onze producten en diensten worden permanent getoetst en ontwikkeld aan de vraag van de klant. Hierbij wordt het succes bepaald door de marktpositie die wij innemen en willen behouden.

De mensen

Belangrijk voor ons is een goede werksfeer onderling en een prettige, gezonde werkomgeving. CarWise Group is een dynamisch familiebedrijf en als marktleider al meer dan 30 jaar actief in de automotive branche.

Behalve in Nederland zijn onze mensen actief in nog 7 andere Europese landen en werken zij voor importeurs, leasebedrijven en verhuurbedrijven.

Vind hier jouw uitdaging!

De vacatures

Spreekt onze organisatie jou aan? Bekijk dan onze vacatures!

Visie en missie

CarWise is hét kenniscentrum voor de mobiliteitsbranche. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring leveren we de beste producten en diensten op het gebied van software, nu en in de toekomst. De innovatieve oplossingen van CarWise zijn altijd gericht op onze missie om ondernemingen in de mobiliteitsbranche continuïteit te bieden en de rentabiliteit te verbeteren. CarWise speelt in op de de veranderende mobiliteitsbehoefte en vervult hiermee een spilfunctie tussen de ondernemer en de eindgebruiker.

Wij helpen je direct op weg

Neem direct contact met ons op