Naar de content

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom hebben we onze medewerkers dit jaar gevraagd om mee te denken.

Daar zijn meerdere goede doelen uitgekomen, waaronder Stichting Hartekind. Stichting Hartekind wil met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van kinderen met een hartafwijking verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn.

Op dinsdag 10 januari heeft onze collega Steven Staring als vrijwilliger van Stichting Hartekind de cheque in ontvangst genomen.

Naast Stichting Hartekind zullen we dit jaar ook een donatie doen aan Stichting EarlyBirds en Stichting Dierenthuis Almere.

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacatures online!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de automotive branche? Misschien hebben wij wat voor je! Kijk snel op onze ‘Werken bij’ pagina voor de laatste vacatures!

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

In the spotlight: Fietslease

Met de Fietslease module ben je in staat om fietslease calculaties te maken in AutoDisk (fietsdata beschikbaar) en fietsen te creëren en te administreren in LeaseWise. De ‘objectsoort’ geeft aan of een object een auto is of een fiets. Met deze objectsoort bent u vervolgens in staat om in de statistieken, leasecontracten, FlowWise en tal … Continued