Naar de content

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom hebben we onze medewerkers dit jaar gevraagd om mee te denken.

Daar zijn meerdere goede doelen uitgekomen, waaronder Stichting Hartekind. Stichting Hartekind wil met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van kinderen met een hartafwijking verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn.

Op dinsdag 10 januari heeft onze collega Steven Staring als vrijwilliger van Stichting Hartekind de cheque in ontvangst genomen.

Naast Stichting Hartekind zullen we dit jaar ook een donatie doen aan Stichting EarlyBirds en Stichting Dierenthuis Almere.

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

In the spotlight: Fietslease

Met de Fietslease module ben je in staat om fietslease calculaties te maken in AutoDisk (fietsdata beschikbaar) en fietsen te creëren en te administreren in LeaseWise. De ‘objectsoort’ geeft aan of een object een auto is of een fiets. Met deze objectsoort bent u vervolgens in staat om in de statistieken, leasecontracten, FlowWise en tal … Continued

RentWise proces scan

Wordt RentWise binnen uw organisatie op de meest efficiënte/effectieve manier gebruikt? Worden de overeenkomsten op de juiste wijze gefactureerd? Denk hierbij aan bijvoorbeeld interne en externe debiteuren. Mist u de grip op de kosten en opbrengsten van uw rijdende vloot? Is uw kilometeradministratie van het wagenpark volledig sluitend? Is het wagenpark volledig en op de … Continued