Naar de content

In the spotlight: Fietslease

Met de Fietslease module ben je in staat om fietslease calculaties te maken in AutoDisk (fietsdata beschikbaar) en fietsen te creëren en te administreren in LeaseWise.

De ‘objectsoort’ geeft aan of een object een auto is of een fiets. Met deze objectsoort bent u vervolgens in staat om in de statistieken, leasecontracten, FlowWise en tal van andere functies te rapporteren op de soort auto of fiets.

Er zijn aanmeldscripts gemaakt voor het aanmelden van fietsen bij verzekeraars, bij de fiets kan worden vastgelegd wat het accu- en sleutelnummer is en ook binnen het leasecontract is zichtbaar dat het om een fiets gaat. Tevens is de mantel uitgebreid.

Vanaf heden kunnen verschillende tarieven per objectsoort (auto geel, auto grijs of fiets) worden ingesteld. Deze, en alle andere wijzigingen, zijn beschreven in de procedure ‘Fiets lease’ die u in de software kunt vinden via Help – Procedures-LeaseWise-LW06 Fiets Lease module.

Indien je hier meer over wil weten dan kunt je contact opnemen met Wouter Keurntjes (w.keurntjes@carwise.nl).

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacatures online!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de automotive branche? Misschien hebben wij wat voor je! Kijk snel op onze ‘Werken bij’ pagina voor de laatste vacatures!

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom … Continued