Naar de content

Nieuwe medewerkers

CarWise heeft dit jaar maar liefst 13 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. 

Deze medewerkers versterken ons bedrijf op verschillende plekken in de organisatie. Zo zijn er 3 nieuwe lease consultants, een rent consultant, een support consultant en een data & analytics consultant begonnen. Ook hebben we het proces op onze helpdesk verbeterd en is er nu een coördinator die alles in goede banen leidt. 

Onze ontwikkelafdeling is versterkt met een software tester en onze ICT afdeling heeft er 2 nieuwe system engineers bijgekregen. Daarnaast hebben we naast de frontoffice een backoffice opgezet die de gehele organisatie ondersteund met werkzaamheden. Deze nieuwe afdeling is daarmee ook meteen versterkt met 2 nieuwe medewerkers.

Last but not least heeft onze verhuur afdeling, FleetRent er een commerciële medewerkster bijgekregen. Wij heten al onze nieuwe medewerkers van harte welkom binnen de organisatie en zijn erg blij met alle nieuwe expertise en het enthousiasme die ze onze organisatie brengen

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacatures online!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de automotive branche? Misschien hebben wij wat voor je! Kijk snel op onze ‘Werken bij’ pagina voor de laatste vacatures!

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom … Continued