Naar de content

Module Voorraadbeheer

Steeds meer leasemaatschappijen bestellen auto’s of fietsen op voorhand, zonder dat er al een leasecontract is. De gebruikersvereniging heeft gevraagd of hiervoor een passende oplossing gecreëerd kon worden, om het beheer hiervan te vereenvoudigen.

Vanaf deze versie is de module “LeaseWise voorraadbeheer” beschikbaar. Dit houdt in dat het mogelijk is om bestellingen te doen zonder leasecontract.

In een later stadium wordt deze module nog uitgebreid met een programma om de auto’s die op voorraad zijn, te classificeren en aan te duiden wat de status hiervan is. bijvoorbeeld of deze auto opnieuw mag worden ingezet, of moet worden verkocht. Ook voor deze module is een procedure opgesteld (Help – Procedures-LeaseWise-LW06 Voorraad beheer module.) Indien je hier meer over wil weten dan kun je contact opnemen met Wouter Keurntjes

Nog niet uitgelezen?

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vacatures online!

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving bij een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de automotive branche? Misschien hebben wij wat voor je! Kijk snel op onze ‘Werken bij’ pagina voor de laatste vacatures!

CarWise Releasedag 2023

Dinsdag 21 maart hebben wij in samenwerking met AutoDisk weer een succesvolle CarWise Releasedag georganiseerd. We hebben onze klanten geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onze roadmap voor de komende jaren gepresenteerd. De opkomst was geweldig!We willen onze medewerkers, partners en vooral onze klanten bedanken voor deze geweldige dag.

Kind zijn, HART nodig!

Ieder jaar heeft CarWise een bedrag beschikbaar dat geschonken wordt aan goede doelen. We vinden het als bedrijf belangrijk om ook op deze manier een steentje bij te dragen aan de samenleving. En hoe fijn is het als we als CarWise ook echt goede doelen ondersteunen die onze medewerkers nauw aan het hart liggen, daarom … Continued