Naar de content
36-40 uur

Software Support Consultant 

Welkom in de wereld van high performance Automotive Solutions. Door een toenemende groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige Software Support Consultant!

Als Software Support Consultant ben je onderdeel van ons support team, bestaande uit een coördinator Supportdesk, Support consultants en Product consultants.

Het succes van ons product is afhankelijk van een goede inrichting van de omgeving en een goede begeleiding van de klant. Samen met je collega’s ondersteun je onze klanten bij het gebruik van de software en handel je de vragen, die gesteld zijn, telefonisch of per e-mail af. Tijdens de eerste periode leer je de basis van onze softwaresystemen en kijk en luister je zoveel mogelijk mee met je collega’s. Op deze manier leer jij alle facetten van je rol, ons product en onze organisatie kennen.

Doordat onze software veel kennis vereist starten we vanaf de 1e werkdag met een intensief inwerktraject. Wanneer je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent ga je zelfstandig onze klanten ondersteunen bij al hun vragen. Dagelijks verdelen wij de workload over verschillende consultants. Sommige vragen zijn eenvoudiger en kun je al binnen enkele maanden zelfstandig oppakken. We ontvangen gebruikersvragen vanuit de klant, je helpt de klant en adviseert hoe hij/zij het systeem efficiënter kan gebruiken.

Andere vragen die we ontvangen zijn complexer en vergen uitgebreidere software kennis. Deze kennis vergt meer tijd en aandacht. Door goed door te vragen en analyseren ontdek jij al snel waar het probleem zit en hoe er naar een oplossing gewerkt kan worden. Er zijn vragen en/of problemen die je zelf op kunt lossen, andere cases dien je door te zetten naar de implementatieconsultants of onze programmeurs/ testers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant altijd operationeel zal zijn.

Jij geeft, als hartelijke en professionele Software Support Consultant, de klant continu het gevoel dat hij in goede handen is en zorgt voor een nog betere klantervaring. Je weet wat er speelt bij de klant, je weet welke processen er lopen en wie de kerngebruikers zijn van de CarWise software. Tevens draag jij, met alles wat je vanuit de klanten te horen krijgt, bij aan de verdere verbetering van onze software.

Bij CarWise bieden wij jou een unieke kans. Vanuit een klein team van professionals word je begeleid en opgeleid als specialist van onze software. Als succesvolle Software Support Consultant kun je bij CarWise doorgroeien. Je kunt onze gebruikers intern gaan begeleiden door interne trainingen te gaan verzorgen. Of wil je meer betrokken worden bij de implementatie van onze software bij de klanten? Dan kun je als Implementatie consultant aan de slag.

Wij verwachten van jou:

 • een professioneel werk- en denkniveau in de richting van: Business IT, Bedrijfskunde, Software Engineering, Informatica, of een andere passende opleiding
 • klantvriendelijk; Je bent dienstverlenend en servicegericht
 • communicatief vaardig; je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met onze klanten
 • analytisch vermogen; Je bent goed in het doorgronden van een probleem of vraagstuk. Je denkt in oplossingen en toont eigenaarschap op de uitkomst
 • leergierig; Je bent in staat je kennisniveau te onderhouden en verder te ontwikkelen
 • passie voor ICT dienstverlening en/of de automotive branche.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als op schrift
 • een ‘Afspraak=Afspraak’ mentaliteit

Dit is wat jij van ons kan verwachten:

 • een uitdagende functie bij een groeiende organisatie
 • een informele werksfeer in een betrokken team
 • een aantrekkelijk salaris o.b.v. ervaring en opleiding
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • bij een fulltime baan 24 vakantie- en 13 ADV-dagen.
 • mogelijkheden voor een studieregeling en ruimte voor ontwikkeling

Een uitdagende functie, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving? Dan ben jij bij ons op de juiste plek. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf en al meer dan 30 jaar actief in de automotive branche. Wij zijn marktleider in Nederland, actief in nog 7 andere landen in Europa en werken voor importeurs, leasebedrijven en autoverhuurbedrijven. CarWise heeft de drive om haar marktpositie in Nederland en in de rest van Europa verder te versterken en wil dit waarmaken door continu kwaliteit te leveren van topniveau.

Reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Stuur je motivatie en CV per email naar solliciteren@carwise.nl ter attentie van de HR afdeling. Wij kijken uit naar een eerste kennismaking met jou!

Wil je meer informatie over deze vacature bel ons dan op 036-5382070 en voor meer informatie over CarWise Group, check onze website (carwise.nl).

*Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

CarWise is meer dan alleen werken

Wat wij je bieden

Fijne collega’s

Aantrekkelijk salaris

Mogelijkheden tot ontwikkelen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Prettige en informele werksfeer

Gezellige personeelsuitjes

Goede begeleiding

Mooi ingericht kantoor

Enthousiast geworden over deze vacature?

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Heb je vragen over deze vacature?

  Neem contact met ons op

  Niet de juiste vacature gevonden?

  Bekijk ook eens

  Ervaren Ontwikkelaar C#

  36-40 uur
  ICT
  Vacature bekijken

  Ervaren Software Tester

  36-40 uur
  ICT
  Vacature bekijken