Naar de content

Programma Releasedag

10:30 – Ontvangst gasten en start deelsessies

We starten de dag om 10:30 uur met verschillende deelsessies. Je kiest hierbij zelf welke 2 deelsessies jou het meest interessant lijken om bij te wonen:

 

1. Dashboard

“Meer controle op het proces, real-time inzicht in openstaande taken en direct de acties uitvoeren”
Middels deze nieuwe module brengen we alle taken en acties samen tot 1 “cockpit” waarvan uit de medewerker inzicht krijgt in alle openstaande taken. Hoe je vanuit deze cockpit eenvoudig kunt doorklikken en direct de actie kunt uitvoeren laten we graag zien.

 

2. Integratie ScanSys – CarWise

“Verwerk facturen en documenten sneller”
Met de intelligente software van ScanSys kun je inkoopfacturen razendsnel en eenvoudig verwerken. Door de koppeling via de CarWise web service heeft ScanSys toegang tot alle data om een boekingsvoorstel te maken, wat rest is de boeking te autoriseren. Gezamenlijk laten ScanSys en CarWise zien hoe deze integratie tussen de beide systemen is opgezet.

 

3. Intermediair portal

“Meer dan alleen auto’s calculeren door resellers”
De rol van een intermediair veranderd, steeds vaker is deze, ook nadat de auto rijdt, een verlengstuk van de leasemaatschappij. Daarnaast gaat het tegenwoordig niet alleen meer om auto’s maar worden ook andere mobiliteitsvormen belangrijker. Om deze rol goed te kunnen uitvoeren is het intermediair portaal uitgebreid met nieuwe mogelijkheden.

 

4. Voorraad leasing

“Elke beschikbare auto voorzien van een maandtarief”
Elke leasemaatschappij heeft te maken met de opgelopen levertijden. Het is daarom steeds belangrijker om aanwezige eigen voorraden van de leasemaatschappij maar vooral ook de voorraad van andere partijen snel en realtime te kunnen berekenen.

12:15 – Lunch


13:15 – Start van ons middagprogramma

Na een heerlijke lunch volgt ons goed gevulde middagprogramma met de nieuwste ontwikkelingen en interessante (gast)sprekers.

16:00 – Afsluitende borrel

We sluiten de dag gezellig af met een drankje en een hapje.

Vragen over onze releasedag?

 

Neem dan direct contact op met onze backoffice. Of stuur je vraag naar onze mail!

+31 (0)36 538 20 60
backoffice@carwise.nl