Updates
Contact
Support
  • en
ONZE PRODUCTEN

“CarWise ICT, uw ICT-partner voor autoleasing- en verhuur“

CarWise ICT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software;
- voor autoverhuur (RentWise),
- autoleasing en professioneel wagenparkbeheer (LeaseWise),
- een compleet pakket voor uw financiële administratie (AccountWise) dat afzonderlijk, maar ook in combinatie met RentWise en/of LeaseWise gebruikt kan worden.

CarWise ICT heeft deze pakketten in eigen beheer ontwikkeld en levert in heel Europa.

Bekijk al onze producten

HET LAATSTE NIEUWS

ONZE CONSULTANTS: UW ONDERSTEUNING

Onze consultants zijn ook onze helpdeskmedewerkers en juist daardoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij vragen of problemen op softwaregebied krijgt u iemand aan de lijn die precies weet hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat, die geregeld bij bedrijven zoals die van u, over de vloer komt. Zij kunnen uw vragen snel en adequaat beantwoorden.

Voor CarWise ICT is deze vorm van dienstverlening overigens een belangrijke bron van informatie. Dankzij uw vragen, opmerkingen en/of wensen zijn wij in staat verder te ontwikkelen binnen de software, maar ook te leren over het gebruik ervan door u als klant en over de operationele ontwikkelingen binnen de markt.

BETER DAN EEN HANDLEIDING

Software die zo gebruiksvriendelijk is dat er helemaal geen uitleg of handleiding bij nodig is, bestaat simpelweg niet. De software van CarWise ICT is geen uitzondering op die regel, maar de manier waarop wij onze uitleg presenteren wel. In plaats van handleidingen per programmaonderdeel te maken zorgt CarWise ICT ervoor dat de procedures digitaal en online beschikbaar zijn. In die procedures staat beschreven hoe onderwerpen in de software worden ondersteund en hoe deze behandeld kunnen worden.

KOSTEN EN WEDERZIJDS VOORDEEL

Voor onze software brengen wij een maandelijkse licentiebijdrage in rekening. De gebruiker wordt hierdoor geen eigenaar van de software, maar huurt deze. Hierdoor zijn voor u als klant geen grote investeringen in softwarepakketten noodzakelijk. Met deze vergoeding kunnen wij de software voortdurend blijven ontwikkelen en daarmee zijn wij in staat onze marktleiderschap te blijven inzetten in uw voordeel. Zo bent u altijd verzekerd van de meest actuele programmatuur voor uw activiteiten binnen autoleasing en autoverhuur.

Benieuwd naar wat wij aanbieden?