ONZE PRODUCTEN

“ CarWise ICT, uw ICT-partner voor autoleasing- en verhuur “

CarWise ICT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor autoverhuur (RentWise), autoleasing en professioneel wagenparkbeheer (LeaseWise). Daarnaast biedt CarWise ICT een compleet pakket voor uw financiële administratie (AccountWise) dat afzonderlijk, maar ook in combinatie met RentWise en/of LeaseWise gebruikt kan worden.

CarWise ICT heeft deze pakketten in eigen beheer ontwikkeld en levert hiervoor ook de nodige uitbreidingen en aanvullingen.

Bekijk al onze producten

HET LAATSTE NIEUWS

ONZE CONSULTANTS: UW ONDERSTEUNING

Onze helpdeskmedewerkers zijn onze consultants en juist daardoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij vragen of problemen op softwaregebied krijgt u dus niet zomaar een helpdeskmedewerker te spreken, maar mensen die precies weten hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat, doordat zij geregeld bij bedrijven, zoals die van u, over de vloer komen.

Zij kunnen uw vragen altijd snel en adequaat beantwoorden. Voor CarWise ICT is deze vorm van dienstverlening overigens een belangrijke bron van informatie. Dankzij uw vragen, opmerkingen en/of wensen zijn wij in staat verder te ontwikkelen binnen de software, maar ook te leren over het gebruik ervan door u als klant en over de operationele ontwikkelingen binnen de markt.

BETER DAN EEN HANDLEIDING

Software die zo gebruiksvriendelijk is dat er helemaal geen uitleg of handleiding bij nodig is bestaat simpelweg niet. De software van CarWise ICT is geen uitzondering op die regel, maar de manier waarop wij onze uitleg presenteren wel. In plaats van handleidingen per programmaonderdeel te maken zorgt CarWise ICT ervoor dat de procedures digitaal en online beschikbaar zijn. In die procedures staat beschreven hoe onderwerpen in de software worden ondersteund en hoe deze behandeld kunnen worden. De procedures zijn als Microsoft Word documenten via internet beschikbaar en zijn ook direct gebruiksklaar als basis voor of onderdeel van uw interne procedurevastlegging.

KOSTEN EN WEDERZIJDS VOORDEEL

Voor de software van CarWise wordt een maandelijkse licentiebijdrage in rekening gebracht. De gebruiker wordt hierdoor geen eigenaar van de software, maar huurt deze waarmee men voorkomt dat de onderneming voor (zeer) grote investeringen in softwarepakketten komt te staan, die bovendien snel hun waarde verliezen. CarWise ICT kan met deze vergoeding de software voortdurend blijven ontwikkelen en daarmee zijn wij in staat onze marktleiderschap te blijven inzetten in uw voordeel. Zo bent u altijd verzekerd van de meest actuele programmatuur voor uw activiteiten binnen autoleasing en autoverhuur.

Benieuwd naar wat wij aanbieden?