Importeur

U bent importeur voor automobiles en zoekt een oplossing voor de veranderende vraag in de markt bij zowel de zakelijke- als de particuliere klant. Een eigen landelijk verhuur label biedt u de oplossing. Vele merken hebben deze keus reeds gemaakt.

Naast het professioneel invullen van vervangend vervoer en kosten en opbrengsten echt inzichtelijk te krijgen, is het tevens een goede invulling van elektronisch factureren aan leasemaatschappijen via ROB Net en fleetklanten.

Tevens geven wij met onze Rent programma’s invulling aan de vraag naar shortlease, zakelijk PoolVerhuur en autodelen. Middels een centrale website waar wij reserveringen opvangen kunnen wij via een eigen tool deze reserveringen electronisch doorschieten naar de dealer.

CarWise Rental en Fleet bewaken het volledige verhuurproces bij de dealer van A tot Z. We ondersteunen dit met accountmanagement, actuele rapportages, jaarplannen en onze helpdesk. Kortom, als u zelf wilt investeren in een eigen verhuurprogramma, hebben wij de business-case voor u! Bel ons voor een afspraak op 036-538 20 60 of mail naar j.fokke@carwise.nl (Jeroen Fokke).

Vragen of opmerkingen?