Importeur

Je bent importeur voor automobiles en zoekt een oplossing voor de veranderende vraag in de markt bij zowel de zakelijke- als de particuliere klant. Een eigen landelijk verhuur label biedt de oplossing. Vele merken hebben deze keus reeds gemaakt door hierin met ons samen te werken.

Naast het professioneel invullen van vervangend vervoer en kosten en opbrengsten echt inzichtelijk te krijgen, is het tevens een goede invulling van elektronisch factureren aan leasemaatschappijen via ROB Net en fleetklanten.

Wij geven met onze Rent programma’s ook invulling aan de vraag naar shortlease, zakelijk PoolVerhuur en autodelen. Middels een centrale website waar wij reserveringen opvangen, kunnen wij via een eigen tool deze reserveringen electronisch doorschieten naar de dealer.

CarWise Rental en Fleet bewaken het volledige verhuurproces bij de dealer van A tot Z. We ondersteunen dit met accountmanagement, actuele rapportages, jaarplannen en onze helpdesk. Kortom, als je wilt investeren in een eigen verhuurprogramma, hebben wij de business-case! Bel ons voor een afspraak op 036-538 20 60 of mail naar j.fokke@carwise.nl (Jeroen Fokke – Commercieel directeur).

Vragen of opmerkingen?