Updates
Contact
Support
  • en

Importeur

Je bent auto-importeur en op zoek naar producten die een oplossing bieden voor de veranderende vraag in de markt bij zowel de zakelijke- als de particuliere klant. Een eigen mobiliteitslabel biedt de oplossing. Veel merken hebben deze keus reeds gemaakt door hierin met ons samen te werken.

Naast het professioneel invullen van vervangend vervoer, richten we ons ook op verhuur en nieuwe vormen van mobiliteit. Belangrijk onderdeel hiervan is de kosten en opbrengsten van de vloot inzichtelijk te maken.

Wij geven met onze Rent programma’s invulling aan de vraag naar shortlease, zakelijk Poolverhuur en autodelen. Middels een centrale website waar wij reserveringen opvangen, kunnen wij via een eigen tool deze reserveringen elektronisch versturen naar de dealer.

CarWise Rental en Fleet bewaken het volledige mobiliteitsproces bij de dealer van A tot Z. We ondersteunen dit onder anderen met consultants, actuele management rapportages, projectplannen en onze helpdesk. Kortom, als je wilt investeren in een eigen mobiliteitsprogramma, hebben wij de business-case! Bel ons voor een afspraak op 036-538 20 60 of mail naar j.fokke@carwise.nl (Jeroen Fokke – Commercieel directeur).

Vragen of opmerkingen?