Updates
Contact
Support
  • en

Assurantiën

De werkmaatschappij CarWise Assurantiën heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerkoplossingen voor de verzekering van wagenparken bij autoverhuurders, leasemaatschappijen en autodealers.

CarWise Assurantiën biedt binnen haar Rent programma’s de mogelijkheid om verduistering af te dekken en/of gebruik te maken van een dagpolis voor huurauto’s die de bestaande garagepolis aanvult.

Tevens bestaat de mogelijkheid om als dealerbedrijf de volledige garageverzekering of als leasemaatschappij de vlootdekking uit handen te geven. CarWise Assurantiën voldoet aan de laatste eisen van de WFT en treedt hierbij op als Verzekering Tussenpersoon. Onze specialisatie is het verzorgen van schadedekkingen van automotive producten.

Wie zijn wij en wat hebben wij u te bieden?

CarWise Assurantiën maakt deel uit van de CarWise Group,  gevestigd aan de Luidsprekerstraat 18 te Almere. Het werkgebied van CarWise is heel Nederland. CarWise Assurantiën B.V. is opgericht in 1999.

Uw voordelen:

*Maatwerk oplossingen

*Optimale voorwaarden

*Scherpe premies o.b.v. collectiviteit

*Periodieke benchmark

*Aanspreekpunt met kennis van uw bedrijf

*Uw belangen behartiging bij verzekeraars

 

Onze diensten

Onze activiteiten zijn gericht op de autoverhuur en leasemarkt (Midden- & Klein Bedrijf) en via onze bemiddeling kunt u alle Schadeverzekeringen op het gebied van auto’s bij ons afsluiten. Wij kunnen dit voor u regelen middels een zgn. “Permanente Dagpolis”, een 3-maands polis, een verzekering waarbij uitsluitend het rijrisico voor uw demo’s of vervangend vervoer auto’s wordt gedekt, of een complete garageverzekering. Daarbij dekken wij het verduisteringsrisico af. Hiervoor hanteren wij een vastgelegd acceptatiebeleid.

Door onze jarenlange expertise zorgen wij dat uw autoverzekeringen zo goed mogelijk blijven aansluiten bij uw zakelijke omstandigheden. Onze medewerk(st)ers worden permanent bijgeschoold. Ook zijn wij in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe gaan wij om met klachten?

Indien u niet tevreden bent over onze dienstverlening, dan kunt u op de volgende manieren uw klacht en/of suggestie indienen:

Per post: CarWise Assurantiën B.V., t.a.v. de heer J. Fokke (directie), Postbus 60131, 1320 AC Almere

Via onze website: www.carwise.nl of info@carwise.nl

Wij proberen altijd met u tot een oplossing te komen. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing komen, dan kunt u met uw klacht terecht bij de onafhankelijke instelling: Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, 0900-3552248. info@kifid.nl www.kifid.nl

U kunt zich tevens tot de burgerlijke rechter wenden.

Heeft u vragen of opmerkingen?