Onze programma's

“ Verrijking voor uw bedrijf “

CarWise Rental heeft een verhuurformule ontwikkeld die dealerbedrijven in staat stelt professioneel vervangend vervoer, commerciële verhuur en shortlease aan te bieden.

In samenwerking met de betreffende importeurs zijn hieruit Citroën Rent, Ford Rent, Mercedes-Benz Rent, Peugeot Rent en Renault Rent ontstaan.

Bekijk onze programma's

ACCOUNTMANAGEMENT

De accountmanagers van CarWise adviseren de aangesloten dealers en ondersteunen hen onder meer op het gebied van: acceptatiebeleid, managementinformatie, assurantiën, financiering, wagenparkmix en -omvang, marketing en marktprogramma’s. Dit gebeurt onder andere in de vorm van een jaarplan, waarin de accountmanager de dealer ondersteunt om de afgesproken doelstellingen te realiseren.

TRAININGEN

Om uw medewerkers snel en professioneel te kunnen trainen op alle facetten van autoverhuur biedt CarWise Rental u een uitgebreid programma aan. De volgende trainingen kunnen wij verzorgen:

  • Basistraining RentWise
  • Gevorderdentraining RentWise
  • Zakelijke Markt Training
  • Financiele inrichting Rentwise
  • Commerciële training Rent

Bekijk trainingen

RENTWISE

CarWise heeft in eigen beheer een uniek softwarepakket ontwikkeld: RentWise.
Met dit modulair opgebouwde pakket bekijkt u in één oogopslag de actuele situatie van uw wagenpark. U kunt onder andere auto’s reserveren, overeenkomsten aanmaken, digitaal factureren en het BOVAG waarschuwingssysteem raadplegen. Om uw verhuurafdeling optimaal aan te sturen levert RentWise ook managementinformatie en wordt bovendien gekoppeld aan uw eigen DMS pakket.

Bekijk RentWise

ASSURANTIËN

CarWise biedt de mogelijkheid tot het verzekeren van verhuurwagenparken en levert dealers aantrekkelijke maatwerkoplossingen voor het verzekeren van hun huurvloot. Op basis van collectiviteit maakt CarWise centrale afspraken en door schaalgrootte kunnen wij optimale voorwaarden én belangrijke voordelen wat betreft verzekeringspremies realiseren. Vanuit onze expertise kan CarWise autobedrijven onder gunstige voorwaarden ook garageverzekeringen offreren.

Bekijk CarWise Assurantiën

Aanvullende cursus nodig?