Updates
Contact
Support
  • en

Onze programma's

“ Verrijking voor uw bedrijf "

CarWise Rental heeft een verhuurformule ontwikkeld die dealerbedrijven in staat stelt professioneel vervangend vervoer, commerciële verhuur, shortlease en nieuwe vormen van mobiliteit aan te bieden.

In samenwerking met de betreffende importeurs zijn hieruit Citroën Rent, DS Rent, Ford Rent, Mercedes-Benz Rent, Peugeot Rent en Renault Rent ontstaan.

Bekijk onze programma's

CONSULTANCY

Onze consultants CRS adviseren de aangesloten dealers en ondersteunen hen onder meer op het gebied van: acceptatiebeleid, managementinformatie, rendement, assurantiën, financiering, wagenparkmix en -omvang, marketing en marktprogramma’s. Dit gebeurt onder andere in de vorm van een jaarplan, waarin de consultant de dealer ondersteunt om de afgesproken doelstellingen met de importeur te realiseren.

TRAININGEN

Om medewerkers snel en professioneel te trainen op alle facetten van autoverhuur, biedt CarWise Rental een uitgebreid trainingsprogramma aan. Wij verzorgen de volgende trainingen:

  • Basistraining RentWise
  • Gevorderdentraining RentWise
  • Zakelijke Markt Training Rent
  • Financiële Training inrichting Rentwise
  • Commerciële Training Rent
  • Correspondentie Training RentWise

Bekijk trainingen

RENTWISE

CarWise heeft in eigen beheer een uniek softwarepakket ontwikkeld: RentWise.

Met dit modulair opgebouwde pakket bekijk je in één oogopslag de actuele situatie van je wagenpark. Je kunt o.a. auto’s reserveren, overeenkomsten aanmaken, digitaal factureren en het ELENA BOVAG waarschuwingssysteem raadplegen. Om een verhuurafdeling optimaal aan te sturen levert RentWise de juiste managementinformatie en wordt bovendien gekoppeld aan uw eigen DMS pakket.

Bekijk RentWise

ASSURANTIËN

CarWise biedt de mogelijkheid tot het verzekeren van verhuurwagenparken en levert dealers aantrekkelijke maatwerkoplossingen voor het verzekeren van de huurvloot. Op basis van collectiviteit maken wij centrale afspraken en door schaalgrootte kunnen wij optimale én belangrijke voorwaarden wat betreft verzekeringspremies realiseren. Vanuit onze expertise kunnen wij dealer autobedrijven een gunstige garageverzekering aanbieden.

Bekijk CarWise Assurantiën

Aanvullende cursus nodig?