Updates
Contact
Support

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – ‘ERKEND DUURZAAM’

CarWise Group verlengt het certificaat Erkend Duurzaam tot in 2020

Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen en handelen in onze bedrijfsvoering verankerd en structureel op de agenda staan. Dit betekent dat wij bij alles nadenken over onze inkopen en toepassingen. We gebruiken zonnepanelen voor onze stroomvoorziening, gaan zuinig om met energie o.a. door het gebruik van ledverlichting en maken gebruik van stadsverwarming. Ook is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers door goede arbeidsomstandigheden te creëren en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door goede doelen te steunen en activiteiten te sponsoren, niet alleen financieel maar ook door deelname van ons personeel aan bijvoorbeeld de Almere City Run.

Hierdoor hebben wij ons certificaat ‘Erkend Duurzaam’ weten te verlengen voor de komende 2 jaar. Dit is ook een verdienste van onze medewerkers, wij denken inmiddels MVO.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Bekijk ook onze producten