CarWise Group – organisatiewijziging

CarWise vernieuwt management per 1-1-2018

CarWise ICT gestart in 1989 door Roland en René Fabrie en in 1996, met het toetreden van Barend Elshout, omgevormd tot de CarWise Group, heeft per 1 januari 2018 het management vernieuwd en uitgebreid met de volgende personen:

Edwin Fhijnbeen is benoemd tot Commercieel directeur bij CarWise ICT, Edwin is sinds 2012 in dienst bij CarWise en ondersteunde René Fabrie al op het gebied van de commercie bij CarWise ICT.

Jeroen Fokke is benoemd tot Commercieel directeur bij CarWise Rental, Jeroen is in dienst bij CarWise sinds 2009 en neemt bij CarWise Rental een belangrijk deel van de taken van Barend Elshout over.

Leon Broekhuizen is benoemd tot manager R&D bij CarWise ICT, ook Leon is al geruime tijd, sinds 2013, bij CarWise in dienst.

Met deze benoemingen heeft CarWise een belangrijke basis gelegd voor de toekomst. CarWise heeft de organisatie de afgelopen jaren voorbereid op deze ontwikkelingen en met het vertrek van Barend Elshout per 1 januari 2018 was het nu tijd om de volgende stap te maken.

CarWise zal de komende jaren verder uitbreiden. Hierbij moet gedacht worden aan uitbreidingen naar het buitenland, maar ook in Nederland hebben we nog genoeg mogelijkheden.

Er zullen nieuwe projecten worden gestart met betrekking tot samenwerkingen met importeurs die verdere integratie van mobiliteitsprogramma’s nastreven, partijen op het gebied van autodeel programma’s en daarnaast blijven we met bestaande klanten nieuwe producten ontwikkelen voor Autoverhuur en Leasing.

Met elkaar zorgen we ervoor dat we onze kwaliteit blijven waarborgen.

Foto v.l.n.r. René Fabrie, Leon Broekhuizen, Jeroen Fokke, Edwin Fhijnbeen en Roland Fabrie

Bekijk ook onze producten