Updates
Contact
Support
  • en

CarWise Group officieel ‘Erkend Duurzaam’

CarWise heeft weer voor 2 jaar het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ mogen verlengen en daar zijn we trots op. 

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door het IvDM en is het bewijs dat wij als organisatie in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Deze erkenning is weer verlengd tot en met juli 2022.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk voor ons bedrijf? Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld gebruik maken van stadsverwarming, zuinig omgaan met energie en dat steeds meer werknemers elektrisch gaan rijden.

Duurzaam betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers, bijvoorbeeld door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt CarWise haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van lokale initiatieven waaronder St. Opkikker en de St. MVI (mobiliteit voor iedereen).

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in de autobranche ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Meer werknemers rijden elektrisch, er is steeds meer vraag naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik en we letten op ons tankgedrag.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

 

Bekijk ook onze producten